Building Innovation - eventområde på Building Green /// Fakta
Projektperiode: 
København 2016 / Aarhus 2017
Parter: 
Building Green
Klient: 
BLOXHUB

Building Innovation - eventområde på Building Green /// Ydelser

Building Green er et årligt event for bæredygtigt byggeri, som afholdes over to dage i Forum i København. I 2017 blev der yderligere for første gang afholdt Building Green i Aarhus. Med en bredt sammensat besøgsprofil bestående af rådgivere, bygherrer, entreprenører, forskere m.fl. er Building Green en oplagt ramme for, at byggeriets udviklingsinteresserede producenter, virksomheder og beslutningstagere får en mulighed for at mødes.

Under overskriften Building Innovation indgik Building Green, BLOXHUB og Smith Innovation i 2016 et samarbejde om at skabe et nyt fysisk område på Building Green, der sætter innovation i byggeriet på dagsordenen. Opgaven har derfor været at udvikle et koncept for Building Innovation, der fungerer som et "udstillingsvindue" for innovative, bæredygtige løsninger til byggeriet og som som platform for dialog og formidling af viden omkring innovation og innovationsprocesser.     

Smith udviklede følgende elementer og aktiviteter til Building Innovation:

  • En udstilling af 24 nye innovative og/eller bæredygtige løsninger til byggeriet struktureret omkring fire temaer, der kan drive innovation: ydelse, proces, forretning og salg.
  • En "pitch-scene" hvor virksomheder og iværksættere præsenterede nye forretningsidéer over for et ekspertpanel og fik feedback til den videre udvikling og markedsmodning. Læs mere om pitch-formatet på Building Green i Aarhus her
  • Et vidensbibliotek med bøger og publikationer relateret til innovation, byudvikling, bæredygtighed etc. som de besøgende gratis kunne tage med sig.
  • Et rum for tværfaglig dialog og "matchmaking" mellem byggeriets parter.

Building Innovation blev lanceret på Building Green i Forum den 1.-2. november 2016 og blev efterfølgende også afholdt på Building Green i Aarhus den 29.-30. marts 2017.