Mød os på Building Green den 1.-2. november og bliv klogere på, hvordan renovering er med til at udvikle den eksisterende bygningsmasse.

Den eksisterende bygningsmasse repræsenterer en værdi på 4.000 milliarder kroner, og renovering udgør over 50% af omsætningen i bygge- og anlægsbranchen. Byggeriets udvikling bæres derfor i ligeså høj grad af den måde vi udvikler det eksisterende, som af nybyggeri. Men hvordan ser innovation ud, når det bygger på noget, der allerede findes?

Sammen med Grundejernes Investeringsfond sætter vi fokus på renovering på årets Building Green den 1.-2. november i Forum, København.

I dag er hovedparten af alt arbejde inden for byggeriet renoveringsarbejde. Mange af Danmarks 2,5 mio. bygninger står overfor at skulle renoveres for at møde nye krav og ønsker til energieffektivitet, klimasikring, komfort og funktionalitet. Samtidig er renovering et område præget af traditionelle byggemetoder, men med et kæmpe udviklingspotentiale hvor en masse spændende nye løsninger ser dagens lys og bidrager til den grønne omstilling af det eksisterende byggeri.

Det kan du opleve på REBUILD INNOVATION:

Pitches
Hør om ni projekter, der har skabt innovative resultater i forhold til den eksisterende bygningsmasse, og hør hvilke perspektiver et panel fagfolk ser i projekterne 

1. november pitches der kl. 10.00-11.00
2. november pitches der kl. 11.00-12.00 og kl. 13.00-14.00 

Udstilling
Se eksempler på innovative renoveringsløsninger/-projekter og forskning relateret til temaerne: Bæredygtighed, samarbejde og sundhed

Vidensbibliotek
Få ny viden fra bøger, rapporter og publikationer om bygnings- og energirenovering

Film
Se projektfilm fra blandt andet RENOVERE prisen og byggefilm om dansk bygningshåndværk 

 

REBUILD INNOVATION er et samarbejde mellem Building Green, Smith Innovation og Grundejernes Investeringsfond.

Buidling Green finder sted den 1.-2. november i Forum, København. 

Der er gratis adgang. Book din billet her