Pitch din forretningsidé og få feedback til den videre udvikling og markedsmodning fra et stærkt lineup af eksperter med kompetencer inden for innovation, bæredygtighed, forretningsudvikling, byggeri, digitalisering, arkitektur og design. 

Står din virksomhed midt i en udfordring? Vil du have et ekspertpanels input til din innovative løsning? Og vil du have mulighed for at eksponere dig og din virksomhed på Building Green i Aarhus?

På Building Green i Aarhus den 29.-30. marts får en række iværksættere og nytænkende virksomheder mulighed for at pitche deres bæredygtige eller innovative forretningsidé ”live” over for et ekspertpanel og få sparring og feedback til den videre forretningsudvikling og markedsmodning.

Det sker når vækst- og innovationshubben BLOXHUB lancerer konceptet Sunset Labs på Building Greens innovationsområde, Building Innovation.

I alt 12 virksomheder får mulighed for at præsentere en idé eller nye løsning over for eksperterne. 

Hver pitch-session varer 15 minutter, som virksomheden indleder med en kort mundtlig præsentation af deres produkt, service, koncept eller forretningsidé og umiddelbart derefter giver et panel af fire eksperter deres feedback til, hvordan virksomheden kan overvinde en konkret udfordring eller komme videre på markedet på baggrund af den præsentation, som virksomheden har givet.

I ekspertpanelerne sidder:

 • Kristian Würtz, Rådmand for Magistratsafdelingen for Teknik og Miljø i Aarhus Kommune
 • Lone Feifer, Programdirektør i Velux
 • Søren Faebo Larsen, Udviklingschef i Altan.dk
 • Ulrik Branner, Direktør i GenieBelt
 • Lennie Clausen, Programchef i Realdania
 • Annette Blegvad, Vicedirektør i Arkitektforeningen
 • Søren Casparij, Direktør og ejer af Casparij ApS
 • Preben Mejer, CEO og Founder af Radr
 • Niko Grünfeld, Medstifter af Alternativet
 • Signe Kromann-Rasmussen, Fuldmægtig i Miljøstyrelsen
 • Rie Øhlenschlæger, Stifter af AplusB
 • Mads Nygaard, Arkitekt i AART Architects
 • Jørgen Bach, Partner og Forretningsudviklingsdirektør i ARKITEMA Architects. Formand for The Architecture Project
 • Anders Strange, Partner og CCO i AART Architects

 

Pitch gav anledning til konkrete aftaler
Idéen om at give virksomheder mulighed for at få afprøvet deres bæredygtige løsninger og forretningsidéer opstod på Building Green i København sidste år, hvor pitch-formatet med stor succes var en del af aktiviteterne i Building Greens nye innovationsområde, Building Innovation.

Virksomheden Byland var blandt de virksomheder, der pitchede et forretningskoncept over for ekspertpanelet og fik konkret input til at introducere et nyt produkt på markedet:

”Vi fik sparring fra en række kompetente folk, som vi måske ellers ikke ville have mulighed for at komme i dialog med. Det gav os helt konkrete input og gode kontakter at arbejde videre med. Faktisk gav det os så meget, at vi har valgt at pitche igen på Building Innovation i Aarhus”, siger partner Lars Hartmann fra Byland, der designer og sælger bæredygtigt byrumsinventar i form af plantekasser, der kombinerer natur, socialt liv og regnvandshåndtering.

På Building Green i Aarhus bliver pitch konceptet lanceret under overskriften Sunset Labs, som efterfølgende bliver et fast tilbud i BLOXHUB. Tilbuddet bliver målrettet virksomheder, som arbejder med bæredygtig byudvikling gennem innovation inden for arkitektur, design, byggeri og digitalisering. 

 

Sådan tilmelder du dig
Virksomheder, der har lyst til at pitche en forretningsidé, skal rette henvendelse til Katja Pryds Beck via kpb@smithinnovation.dk og kort beskrive deres virksomhed, deres idé eller løsning samt en konkret udfordring, de gerne vil have eksperternes sparring til.

Da der kun er et begrænset antal pitch-sessions, er man ikke garanteret deltagelse. Alle pitch-sessions er åbne for Building Greens besøgende.  

Pitch session finder sted:

29. marts kl. 10:00-10:45 og kl. 13:45-14:30

30. marts kl. kl. 9:45-10:30 og kl. 12:45-13:30

 

Læs mere om konceptet her