Hvad ved du om innovation i byggeriet? Test din viden og vær med, når vi afliver myter og sætter fokus på fakta om byggeriets innovationsaktivitet. 

Myter er der masser af inden for byggeriet, men hvad er fakta?

Realdanias program Innovation i byggeriet og vækst- og innovationshub’en BLOXHUB inviterer til gå-hjem møde for at kvalificere debatten og rykke ved myter og antagelser om byggeriets innovationsaktivitet baseret på en analyse af statistiske særkørsler fra danske og udenlandske databaser. I bedste quiz-stil får du mulighed for at teste din viden om innovation i byggeriet og deltage aktivt i debatten med egne erfaringer og synspunkter.

På programmet er:

Lennie Clausen, programchef i Realdania, der fortæller om Realdanias fokus på at styrke byggeriets innovationsevne, så byggesektoren bidrager til en fremadrettet, helhedsorienteret og bæredygtig udvikling.

Mikkel Thomassen, partner i Smith Innovation, der som quizmaster vil af- eller bekræfte myter og dykke ned i fakta om byggeriets innovationsaktivitet. 

Torben Klitgaard, hub director i BLOXHUB, der vil fortælle om visionerne for hub’en og de aktiviteter og tematikker, der bliver omdrejningspunkt for dens virke.


Hvornår: den 14. april 2016 kl. 15-17

Hvor: Fæstningens Materialgård, Frederiksholms Kanal 30, 1220 København K

Deltagelse er gratis, men tilmelding nødvendig. Tilmeld dig ved at sende en mail til Karen Liberoth på kli@realdania.dk med navn og evt. organisation.

Se invitationen på Realdanias hjemmeside