Om skribenten ///

Partner
Mikkel A. Thomassen
(+45) 29 60 91 76
Med flere end 100 udviklingsforløb og 25 års erfaring med innovation på tværs af videns- og virksomhedsgrænser har Mikkel med sikker hånd gjort usikkerheder til aktiver, visioner til værdi og ideer til produkter.
Læs mere

connovate-byggesystemer

Så stor er besparelsen alene ved cementforbruget ved ”Connovate” – et byggesystem i højstyrkebeton udviklet af Arkitema, Confac og Contec – i sammenligning med traditionelle betonelementer.

 

Oplysningen kom frem da parterne bag Connovate præsenterede resultaterne er at et to-årigt innovationsforløb i regi af Byggeriets Innovation og med faglig støtte fra Smith ved Dansk Arkitekturs Centers facadedag den 9. december 2009. En dag der også rummede præsentationen af et andet projekt støttet af Byggeriets Innovation: et kompositbaserede facadesystem udviklet af Arup, Permasteelisa og Fiberline.

 

Du kan læse meget mere om projekterne og facadedagen på  http://www.dac.dk/visArtikel.asp?artikelID=5678 – herunder også få highlights fra Smiths oplæg om hvordan man skaffer funding og mentalt råderum til at tænke afgørende nyt i byggeriet.

 

Vi vil for vores vedkommende glæde os over, hvor markante fordele man kan opnå ved at sætte udviklingen i system. Og over at de betonelementer du ser øverst i denne blognyhed ikke er tungere at bære end et middelsvært juleindkøb.

 

Måske er det på tide at bytte juletræet ud – Connovate fås i alle farver og teksturer. Hvilket juletræ kan egentlig hamle op med det?