Mikkel Thomassen er med i panelet, når Byens Saloner åbner dørene for en superaktuel debat om Københavns Kommunes nye strategiske partnerskaber. 

Københavns Kommune har for nylig besluttet, at udbud af børnehaver, skoler og kulturhuse skal begrænses til to store udbud. Fortalerne siger, at det betyder stordriftsfordele, færre fejl og genbrug af gode løsninger i en tid, hvor København skal bygge rigtig mange institutioner. Kritikere siger, at det vil skabe en kedelig og ensrettet by.

Byens Netværk har derfor samlet et panel bestående af en arkitekt, ingeniør, entreprenør, bygherre, teoretiker og smagsdommer til at debattere Københavns Kommunes nye udbud.

Med i panelet er Smiths Mikkel Thomassen, der er en af fortalerne for længerevarende strategiske partnerskaber. En holdning han bl.a. har ytret i en kommentar til den kritik, som blev rettet mod Københavns Kommune efter udmeldingen om de kommende udbud.  

Læs debatindlægget i Politiken her

Mikkel er også medforfatter til en rapport om længerevarende strategisk samarbejde i byggeriet, som slår fast, at at strategisk samarbejde har en række positive effekter såfremt de interne organisatoriske kompetencer kan tilvejebringes. 

Læs rapporten her

Derudover består panelet af:

  • Rasmus Brandt Lassen, Byggechef i Københavns Kommune
  • Henrik Garver, Direktør i Foreningen af Rådgivende Ingeniører
  • Louis Becker, Direktør og partner i Henning Larsen Architects
  • Torben Liborius, Erhvervspolitisk Chef i Dansk Byggeri
  • Karsten R.S. Ifversen, Arkitekturredaktør på Politiken
  • Preben Dahl, Chefjurist i Danske ARK

Moderator: Katinka Hauxner

 

Dato og tid: 18. august kl 17:00 - 19:30

Sted: Republikken, Vesterbrogade 26, 1620 København V

Arrangementet er gratis for medlemmer af Byens Netværk. Pris for ikke-medlemmer er 95 kr. 

Tilmelding nødvendig - læs mere her